- ett projekt av Hökerum Bygg

Välkommen till Björkalund – livet på landet nära staden!

Det är spännande att vara med och utveckla nya stadsdelar, speciellt en stadsdel som man redan på förhand vet kommer bli fantastiskt bra. Hökerum Bygg  är en av de byggherrar som utvecklar och bygger i den nya stadsdelen. Vi tror att Björkalund blir ett område för dem som vill bo i närheten av staden, men ändå i ett natur- och barnvänligt område. Här kommer det finnas gott om plats för lek med grönområden och lekplatser, skolor och förskolor. Stadslivet med affärer och restauranger är nära,  samtidigt har du livet på landet utanför dörren med natur- och strövområden. Som Björkalundbo tar du dig in till stan med cykel.

I Brf Vårbjörken planerar vi bygga 43 bostadsrätter i varierande storlekar, alltifrån genomtänkta ettor till välplanerade femmor. Alla lägenheter har en egen balkong för avkoppling och fikastunder.

Med stöd från Klimatklivet har föreningen också fyra elbilsladdare.

Har du långväga gäster så finns det ett gästrum att hyra från föreningen.


Följ bygget - steg för steg

Vad har vi gjort, vad gör vi nu och vad händer sen? Ett byggprojekt innehåller flera olika delar och steg och för en oinsatt kan det ibland verka komplicerat. Tills nu. Här har vi samlat de viktigaste delarna på en tidslinje för att ge dig en överblick.


Projektering

Säljstart

Byggstart

Inredningsval

InflyttLäget - bästa möjliga


Snabba fakta

Ort: Norrköping
Adress: Holmtorpsvägen
Antal hus: 2
Antal lägenheter: 43
Antal rum: 1-5
Storlek lägenheter: 34-135 m2
Insats: 940 000 - 3 450 000 kr
Månadsavgift: 2 235 - 6 780 kr
Balkonger: 6-33 m2
Status: Inredningsval
Inflytt: Januari 2019